Mittwoch, 29. November 2017

KOOMBA b.v. en SmartStore.NET hebben een integrale koppeling voor SAP Business One

Dortmund/Rotterdam, 28.11.2017 - KOOMBA b.v. en SmartStore AG zijn een intensieve samenwerking gestart.

Zoals de twee internationale bedrijven al hadden aangekondigd, is er een interface ontwikkeld tussen SAP Business One en SmartStore.NET.

SmartStore.NET is een krachtige open source e-commerce oplossing met een prachtig ontwerp, eenvoudige bediening en geavanceerde architectuur. Het bevat alle essentiële functies om een complete webshop te maken, out-of-the-box. SmartStore kenmerkt zich door; Multi-language, multi-currency, multi-store, zoekmogelijkheid gebaseerd op Lucene, content slider, mega menu, import/export functies, klantportaal, CMS-systeem, meerdere betaalsystemen, Nieuws, Blog, Forum, SEO-geoptimaliseerd en nog vele andere features en plugins.

SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw gehele bedrijf en volledige controle over elk aspect van uw activiteiten. Het bevat alle essentiële bedrijfsinformatie voor onmiddellijke toegang en gebruik voor het hele bedrijf. In tegenstelling tot boekhoudpakketten en spreadsheets, levert het alles wat u nodig hebt om uw belangrijkste bedrijfsgebieden te beheren.

SAP® Business One biedt een betaalbare manier om uw hele onderneming te beheren - van boekhouding en financiën, inkoop, voorraad, verkoop en klantrelaties, en projectbeheer, tot operations en human resources.Over KOOMBA

KOOMBA b.v. werd in 2006 in Rotterdam opgericht en kan terugkijken op 30 jaar ICT-ervaring. Als SAP Business One's EBM-partner, verkoopt en implementeert KOOMBA zijn e-commerce oplossingen, interfaces en portals in meer dan 10 landen volledig geïntegreerd met SAP Business One.

Als de grootste Enterprise-partner van SmartStore, biedt het bedrijf nu ook het op ASP.NET MVC gebaseerde SmartStore.NET, volledig gesynchroniseerd en geïntegreerd met SAP Business One, voor zowel een koppeling via Microsoft SQL Server alsook SAP HANA®.

Over SmartStore AG

SmartStore AG is sinds de oprichting in 1999 een van de pioniers van e-commerce software. Het in Dortmund gevestigde bedrijf ontwikkelt software van topkwaliteit en richt zich op het MKB. Tot nu toe hebben meer dan 20.000 klanten van over de hele wereld gekozen voor SmartStore-oplossingen.

Het vlaggenschip van het bedrijf, de open-source oplossing SmartStore.NET, wordt vooral gekenmerkt door een hoge gebruikersvriendelijkheid en de toepassing van de nieuwste technologieën. Dankzij modulaire architectuur op basis van ASP.NET MVC is het ook het ideale e-commerceplatform voor  .NET-professionals.

Voor meer informatie:

Dhr. Abdon De Kousemaeker                         Mevr. Aljona Sosun

+31 10 2045525                                                 +49.231.5335.0

KOOMBA b.v., Rotterdam                                SmartStore AG, Dortmund

www.koomba.eu                                               www.smartstore.com

info@koomba.nl                                                presse@smartstore.com